Forum/Site upgrades March 2014

Announcements regarding the Knightmare community and website.
Post Reply
User avatar
Mystara
Administrator
Administrator
Posts: 1677
Joined: Tue Apr 22, 2003 11:53 am
Location: UK
Contact:

Forum/Site upgrades March 2014

Post by Mystara » Sun Mar 23, 2014 5:23 pm

We have upgraded the software that connects the forum and main site.
Undoubtedly some things will have broken.

Those of you with spaces or non alphanumeric characters in your usernames will have had your usernames slightly changed to remove these characters.
Alan Boyd
Website: http://www.twicetwice.co.uk/

Canadanne
Fright Knight
Fright Knight
Posts: 1877
Joined: Tue Oct 12, 2010 5:53 pm
Location: Poole, Dorset
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Canadanne » Mon Mar 24, 2014 4:02 pm

Ooh, I like how recent forum posts show on the front page now - much more likely to catch the attention of visitors. :) (Speaking as someone who knew about KM.com for about a decade before spotting that it had an active forum!) Just noticed the new menus as well, which look rather nice.

User avatar
Mystara
Administrator
Administrator
Posts: 1677
Joined: Tue Apr 22, 2003 11:53 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Mystara » Mon Mar 24, 2014 6:17 pm

Ah so it *was* you.
I have "Canadanne" listed next to that feature on my TODO list, so it must've been your request.
Alan Boyd
Website: http://www.twicetwice.co.uk/

Canadanne
Fright Knight
Fright Knight
Posts: 1877
Joined: Tue Oct 12, 2010 5:53 pm
Location: Poole, Dorset
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Canadanne » Mon Mar 24, 2014 6:43 pm

Was it?? I don't remember requesting it, but I do think it's a good idea so I'll happily take the credit. ;D

User avatar
Mystara
Administrator
Administrator
Posts: 1677
Joined: Tue Apr 22, 2003 11:53 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Mystara » Mon Mar 24, 2014 7:38 pm

Actually I'm quite pleased with how the upgrade has gone. The new software is working quite nicely.
Alan Boyd
Website: http://www.twicetwice.co.uk/

HStorm
Fright Knight
Fright Knight
Posts: 2769
Joined: Sun Nov 30, 2003 1:12 pm
Location: Salford, UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by HStorm » Mon Mar 24, 2014 9:02 pm

It doesn't seem to be possible to post while in Firefox. When I click on the 'Post A Reply' tab, it just takes me to a blank page. I don't get the same problem in (*spits*) Internet Explorer.
Knightmare Audio Plays from The Dunshelm Players.

User avatar
Mystara
Administrator
Administrator
Posts: 1677
Joined: Tue Apr 22, 2003 11:53 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Mystara » Mon Mar 24, 2014 9:09 pm

hmm, firefox seems to work properly here.

What version/OS are you using? Have you tried disabling plugins?
Alan Boyd
Website: http://www.twicetwice.co.uk/

HStorm
Fright Knight
Fright Knight
Posts: 2769
Joined: Sun Nov 30, 2003 1:12 pm
Location: Salford, UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by HStorm » Mon Mar 24, 2014 9:37 pm

Hmm, yeah it seems to work in 'Safe Mode'.
Knightmare Audio Plays from The Dunshelm Players.

User avatar
Mystara
Administrator
Administrator
Posts: 1677
Joined: Tue Apr 22, 2003 11:53 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by Mystara » Mon Mar 24, 2014 9:38 pm

I can't imagine any reason why it wouldn't work in Firefox, but if it works in safe mode, that appears to indicate that it's one of your plugins that is causing a problem.
Alan Boyd
Website: http://www.twicetwice.co.uk/

User avatar
wombstar
Level 3 Dungeoneer
Level 3 Dungeoneer
Posts: 494
Joined: Sun May 12, 2013 9:25 pm

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by wombstar » Mon Mar 24, 2014 9:56 pm

Decided to test out firefox and it's working fine on here for me.
It's always the cracked ones that let the light in

HStorm
Fright Knight
Fright Knight
Posts: 2769
Joined: Sun Nov 30, 2003 1:12 pm
Location: Salford, UK
Contact:

Re: Forum/Site upgrades March 2014

Post by HStorm » Tue Mar 25, 2014 7:18 pm

I've just deactivated a DivX webplayer that was in the plug-ins, and it seems to be working fine now. *Shrugs*
Knightmare Audio Plays from The Dunshelm Players.

Post Reply